Haber

6’lı koalisyon masası genel liderlerinden ortak açıklama

6’lı koalisyon masasının genel liderleri saat 22.00’de Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezinde meydana geldi. Görüşme yaklaşık 3 saat sürdü.

Toplantının ardından yapılan ortak yazılı açıklamada, “Millet İttifakı genel başkanları olarak bahara 48 saat kala bir meydana geldik. 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ev sahipliğinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz toplantıda, kampanya döneminde yürütülen çalışmaları ve yaklaşık 1,5 yıldır devam eden sandık güvenliği hazırlıklarını ele aldık. yıl. Ülkemize baharı getirecek olan 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28.terimler yer aldı.

Millet İttifakı, sandık güvenliğine önem verdiklerini belirterek, şunları kaydetti: “Milletimiz huzur içinde yatsın; Millet İttifakı 561 bin 977 memur ve gönüllüyle 192 bin 229 sandık için hazır. Ayrıca gönüllü avukatlar, ihtiyaç halinde her oylama noktasında hazır bulunacak ve her itirazı dikkatle inceleyecek. Hiçbir sandık boş bırakılmayacak, Türkiye Cumhuriyeti’nin demokratik geleneğine gölge düşürmeden seçim sonuçlandırılacaktır.sözlerini kullandı.

Demokrasi vurgusu yapılan açıklamada, “Aziz Millet, Türkiye yeni bir dönemin eşiğinde. Bu yeni dönem, nitelikli kadro, şeffaf ve adil yönetim anlayışı ile inşa edilecektir. Beklentimiz, oy kullanma hakkına sahip 64 milyon 114 bin 341 seçmenimizin demokrasiye tam anlamıyla katkı sağlamasıdır. Millet İttifakı liderleri olarak güzel ülkemizde demokrasiyi inşa etme sözü veriyoruz.”söylendi.

koyulhisarajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu