Haber

AK Parti’den Edirne’deki Selimiye Arastası’na ziyaret

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) –AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Selimiye Arastasında esnafı tek tek ziyaret ederek talep ve taleplerini dinledi.

Otopark sorunuyla ilgili esnafın elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu belirten Başkan İba, tarihi çarşının daha fazla turist çekmesi için her zaman destek verdiklerini, bu konuda gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade etti.

Osmanlı döneminden günümüze ulaşan asırlık dua geleneğine katılan İba, Selimiye’de cuma namazı öncesi çarşıda esnafın kubbe altında dualarına katıldı. Daha sonra esnafla çay içerek bir süre sohbet etti. İba, ziyaretinde AK Parti’nin hükümet olarak 23 yıldır vatandaşa büyük hizmetler verdiğini belirterek, hizmet anlayışlarının artarak devam edeceğine değindi.

Bakanlık tarafından çarşıya daha fazla turist çekebilmek için Selimiye Meydanı’nı yeniden canlandırdıklarını ve esnaf için yeniden Edirne için gerekli adımları atacaklarını kaydetti.

Ziyaretinde Önder Belgin İba’ya AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Cambaz, Edirne Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi İsmail Taşdemir ve İl İdare Meclisi Üyeleri eşlik etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu