Yaşam

Al Sancak 10.Bölüm İzle Ekranı: Al Sancak Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Perşembe günü TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan Al Sancak dün akşam 10. bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Başrollerinde Uğur Güneş ve Gülsüm Ali İlhan’ın yer aldığı dizi son bölümüyle takipçilerini ekrana kilitledi. Al Sancak son bölümünü kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler için; Al Sancak 10.bölüm izleme ekranı.

TRT’nin sevilen dizisi Al Sancak’ın dün akşam yayınlanan 10. bölümü izleyiciler tarafından büyük ilgiyle izlendi. Son bölümde heyecan doruktaydı.

Al Sancak’ın son bölümünde; Boran, Pençe Takımı’nın hayatını etkileyecek bir hamle yapar. Yüzbaşı Ali, kardeşi Sedef’i bulmak için bir plan hazırlamaktadır.

Nadia’nın Ali’yi tüm ekibin gözü önünde vurması, güvenilirliğinin sorgulanmasına neden olur. Boran’ın yeni hedefi Nadia’dır.

Thomas’tan Mithat Sargon’u ve tüm ekibi öldürme emrini alan Boran, ilk hamlesinde başarılı oldu. Sıra Nadia’da.

Sedef’i hayata döndüreceğini söyleyen Ali, hayatını riske atarak büyük bir oyuna girişecektir. Üstelik bu görevde ona sürpriz bir isim eşlik edecek.

Sedef’i hayata döndürme sözü veren Ali, hayatını riske atarak büyük bir oyuna girişecektir. Üstelik bu görevde ona sürpriz bir isim eşlik edecek.

Thomas’ın tanışacağı gizli isim tüm istikrarı değiştirecek. Aslında bu isim Nadia’nın kaderini belirleyecek olan kişidir.

Al Sancak 10.bölüm görüntüleme ekranı

AL SANCAK SON BÖLÜM BİR MODÜL TAM İZLE

haber-pamukova.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu