Haber

Beşiktaş Futbol Şube Müdürü Feyyaz Uçar: En sevindirici olan Semih Kılıçsoy’un çıkıp sorumluluğu almasıydı

Beşiktaş Futbol Şube Müdürü Feyyaz Uçar, bugünkü coşkulu ve arzulu oyunun devamını dileyerek, “En sevindirici olan Semih Kılıçsoy’un çıkıp sorumluluğu almasıydı.”

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş, evinde Trabzonspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından basına açıklama yapan Beşiktaş Futbol Şube Müdürü Feyyaz Uçar, “En sevindirici olan da Semih Kılıçsoy’un bugün çıkıp sorumluluk alıp yeteneğini ortaya koymasıydı. Bunun dışında tüm takım galibiyeti kardeşime hediye etti” dedi. Samet. Doğum günüydü. O yarışınca seyircilerimiz de mutlu oluyor.” . İnşallah oyuncularımız bu tutkulu, istekli oyuna devam edecekler. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Avrupa’da transferler bitti ama arayışlarımız devam ediyor. Bugün bir oyuncu geldi. İki kulüp anlaşmaya çok yakın. Muhtemelen yarın resmi açıklama gelecektir. Gelecek hafta. “İstediğimiz gibi gelişirse transfer yapacağız” dedi.

Semih Kılıçsoy’un gelişiminden memnun olduğunu kaydeden Uçar, “Uzun yıllar Beşiktaş’ta oynayacağını söylemek isterim ama onu tutabileceğimizi düşünmüyorum. Yetiştirilen en yetenekli Türk oyunculardan biri. Son yıllarda teklifler başladı. Vicenzo Montella da onu milli takıma davet edecek. Zaman zaman kazanamadığımız 3 maçta da, “İyi maçlar çıkardık ama son şutlarda sorun yaşadık. Semih’siz maçlarda zorluk yaşıyoruz. Ataklarımızın bitirilmesinde Semih’in imzası her zaman vardır” dedi.

Daniel Amartey’in performansıyla ilgili değerlendirmede bulunan Feyyaz Uçar, şunları söyledi: Amartey’in 6 numarada oynadığını biliyoruz. Hatay maçında da çok iyi oynadı. İstediği zaman iyi bir forvet libero olabiliyor. Satış öğretmeninden hiçbir şey gelmedi. Ayrılan oyuncularımız var. “11’lerden ve yedeklerden herhangi bir ayrılma olacağını düşünmüyorum” dedi.

Ghezzal’in geleceğini Fernando Santos belirleyecek

Aboubakar ve Ghezzal’in performanslarıyla ilgili soruyu yanıtlayan Feyyaz Uçar, “Aboubakar ile ilgili süreç diğerlerinde olduğu gibi işleyecek. FIFA oyuncuyu koruyacak konumda. Takımdan çıkmak gibi bir durum söz konusu değil. Performansından memnun olmasanız bile takımla idman yapmasına izin veriyorsunuz. Ghezzal 11′ Takımın vazgeçilmez ismi oldu. Aboubakar’dan da aynısını bekliyoruz. Bütün karar Fernando Santos’un. Böyle bir durum var. Ghezzal’in sözleşmesinde kural var. Sezon başına 20 maç oynadığında otomatik olarak uzatılır. Bu teknik direktörün takdiridir. Gelecek sezon onu kadrosunda görmek isterse oynamasına izin verir.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Tayyip Talha Sanuç’un performansının giderek iyiye gittiğini belirten Feyyaz Uçar, “Tayyip uzun süre oynamadıktan sonra oynadığı 2 maçta elinden gelenin en iyisini yaptı. Tipik performansından biraz uzak. Ayrıca en iyilerden biri olacak. Yedek oyuncu. Biz de onun güzel gollerini kaçırdık. Tayyip bizim oyuncumuz. O iyi.” “Kadroya girdiğinde kadroda olacak ve formayı alacak” dedi.

“Herkes için adalet istiyoruz”

Hakem yönetimiyle ilgili soruyu da cevapsız bırakmayan Uçar, sözlerini şöyle tamamladı: “Tüm takımlarımız için adalet istiyoruz. Bugün Rayyan Baniya’nın Semih’e yaptığı hareket aklımıza takıldı. Her takımın doğru olduğunu düşündüğü pozisyonlar vardır.” Herkes için adalet istiyoruz.” – İSTANBUL

kizilirmak-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu