Haber

CHP’nin üstünü çizdiği adaydan güç gösterisi

CHP’den istifa ederek parti yönetimini eleştiren Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Vatan Partisi çatısı altında yoğun çalışma temposunu sürdürüyor.

Bozdoğan yoğun çalışma temposunu sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar sürdürdü.

Bozdoğan, sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşlarla paylaştığı çalışma programlarıyla dikkat çekerken, tarım personelinden pazar esnafına, STK ziyaretlerinden ev toplantılarına kadar ziyaretlerini sabahın ilk ışıklarından geç saatlere kadar sürdürdü.

Önder Bozdoğan’ın gezilerine Vatan Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ömer Yalçın, Tarsus Yerel Basın, Vatan Partisi gençlik kolları, partililer ve Tarsus Belediyesi bürokratları da eşlik etti.

PAZARCIDAN BOZDOĞAN’A: “İŞTE HALKIN ADAMI GELİYOR”

Pazar ziyaretinde büyük ilgiyle karşılanan Önder Bozdoğan, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyerek notlar aldı. Önder Bozdoğan’ın sevgisini gözler önüne seren esnaf, “İşte halkın adamı geliyor”, “Büyük adam Allah razı olsun, kimseyi kovmadın” ve “Seni çok seviyoruz” gibi sloganlarla karşılandı. insanlar.

BOZDOĞAN TÜM SEKTÖRDEN İLGİLENEN BİR GÜNÜ GERİDE BIRAKTI

Köy ziyaretlerinde birebir ilgiyle karşılanan Önder Bozdoğan, mahalle sakinleriyle samimi sohbetler ederek taleplerini dinledi. Ev ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Bozdoğan, halkın talep ve beklentilerini not alarak gerekli birimleri yönlendirdi. Başkan Bozdoğan, gece programında hastaneleri gezdi, acil servisteki hastaları ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve sağlık çalışanlarının çabalarını takdir etti. Eczane ve akaryakıt istasyonlarını gezerek programını sonlandıran Önder Bozdoğan, her bölümden insanlarla dolu bir günü geride bıraktı. Önder Bozdoğan, halkla iç içe geçen bu yoğun günü her gün aynı tempoyla sürdüreceğini ve halkın desteğiyle hizmetlerine devam edeceğini belirtti.

Vatan Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce geçtiğimiz günlerde Tarsus’a giderek belediye başkan adayı Bozdağan için takviye talebinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu