Haber

Cristiano Ronaldo Böyle İstedi! Al Nassr Teknik Direktörü Rudi Garcia Görevden Alındı

Cristiano Ronaldo’nun formayı giydiği Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr, teknik direktör Rudi Garcia ile yolların ayrıldığını duyurdu. Ronaldo’nun geçtiğimiz günlerde Fransız teknik direktör yönetimine şikayette bulunduğu iddia edilmişti.

Al Nassr’dan yapılan açıklamaya göre, Garcia ve teknik heyetiyle yapılan görüşmelerin ardından karşılıklı anlaşma ile yolların ayrıldığı belirtildi.

Suudi Arabistan basınında yer alan argümanlara göre bu ayrılıkta takıma sezon başında katılan Ronaldo ile Fransız teknik direktör Garcia arasındaki gerilim etkili oldu.

Portekizli yıldız ile Fransız teknik adamın ligde Al Fehia ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından tartıştığı iddia edildi.

Rudi Garcia daha önce Olimpiyat Lyon, Olimpiyat Marsilya, Roma, Lille, Le Mans, Dijon ve Saint-Etienne gruplarının teknik direktörlüğünü yaptı.

Al Nassr’ın yeni teknik direktör için düşündüğü ismin Roman işvereni Jose Mourinho olduğu iddia ediliyor. Suudi kulübü, Portekizli teknik direktör için iki dönem için 100 milyon Euro’yu feda etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu