Yaşam

İnternet Sultanlarının Başarısından Kısmetse Mücadelesine Kadar Televizyon Dünyasında Bugün Neler Oldu?

4 Eylül Pazartesi günü televizyon ve dizi dünyasındaki son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler oldu?

MasterChef Türkiye All Star’da bu akşam farklı anlar yaşandı. Sıralama potasındaki yarışmacılar arasında All Star rüyasına kimin veda edeceğini büyük bir merakla bekleyen Sağlık sorunları yaşayan Çağatay, daha yarış başlamadan kendi isteğiyle elenmek istediğini ifade etti.

Birbirleriyle ilgili telaffuzlara artık dayanamayan Batuhan Boz ve Oğulcan Yılmaz, bire bir çıkmak istedi! İşin içine Luca ve Zeyd gibi isimler girince işler karıştı! Nişantaşı’nda bir kafede yaşanan kavganın görüntüleri ortaya çıktı!

Dün akşam gerçekleştirilen 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye ile Sırbistan arasında oynanan maç tüm Türkiye’yi ekrana kilitledi. Netin Sultanları’nın 3-2 kazanarak Avrupa Şampiyonu olduğu maç, reyting rekoru kırarak en çok izlenen yayın oldu.

Kısmetse Olur’un 228. bölümünde izleyenleri üzen bir olay yaşandı. Kıskançlık nedeniyle kavga eden Şeyda Nur ile Burak çifti arasında çıkan tartışma fiziki kavgaya dönüştü. Bir anda Şeyda’nın koluna girip onu darp eden Burak’ın öfkesi izleyicilerin tepkisini çekti.

Kim Milyoner Olmak İster?, dün akşamki bölümde dikkat çeken anların altını bir kez daha çizdi. Programa katılan isimlerden Rabia Birsen Güvercin, yarışmada o kadar başarılı bir ilerleme kaydetti ki herkesi hayran bıraktı. Milyon dolarlık soruyu açan Güvercin’in başarısına kayıtsız kalamayan Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacıyı alnından öptü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu