Haber

Karagümrük Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Büyük Lig heyecanı artıyor. İlk hafta Fatih Karagümrük ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Maçın detayları ve detayları futbolseverler tarafından arama motorlarında merakla aranıyor. Peki Karagümrük Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

KARAGÜMÜRÜK BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Taraftarların merakla beklediği Fatih Karagümrük – Beşiktaş maçı 14 Ağustos Pazartesi günü saat 21:00’de beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak. İki takımın beklenen 11’leri şu şekilde olacak:

Kara Gümrük:Emre, Salih, Baniya, Dresevic, Levent, Veseli, Adnan, Rohden, Ljajic, Feghouli, Can

Beşiktaş:Mert, Rosier, Amartey, Colley, Masuaku, Amir, Salih Uçan, Gedson, Onur Bulut, Muleka, Aboubakar

Fatih Karagümrük ile Beşiktaş, Süper Lig sahnesinde 15. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan son 14 maçın 9’unu Beşiktaş, 2’sini ise Karagümrük kazandı. 3 maç berabere bitti. İki grubun ortasındaki son maç 1-1’lik skorla sona erdi.

Yeni sezon öncesi transfer hareketliliği devam ederken Beşiktaş da boş durmadı. Geçen sezon kiralık olarak takımda yer alan Arthur Masuaku’nun bonservisini alıp takımına kattı. Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic ve Emrecan Bulut gibi oyuncuları da transfer etti. Beşiktaş, geçtiğimiz dönemde takımda yer alan Roman Saiss, Nathon Redmond ve Welinton gibi oyuncularla yollarını ayırdı. Genç kaleci Emre Alım, 1 yıllığına Fatih Karagümrük’e kiralandı. Yeni dönemde iki takımın taraftarları da büyük bir heyecanla mücadeleyi bekliyor.

habercamlidere.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu