Yaşam

Manisalılar Serdar Ortaç’la coştu

Manisalılar Serdar Ortaç’la coştu

MANİSA Şehzadeler Belediyesi’nin Gençlik Haftası dolayısıyla düzenlediği Gençlik Konserinde ünlü sanatçı Serdar Ortaç sahne aldı. Bir süre yağmurun yağdığı konserde binlerce genç gönüllerde bir akşam geçirdi.

Şehzadeler Belediyesi, Gençlik Haftası nedeniyle bir gençlik konseri düzenleyerek ünlü sanatçı Serdar Ortaç’ı sevenleriyle buluşturdu. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı konser renkli görüntülere sahne oldu. Sahne alan Serdar Ortaç, keyifli sohbeti ile sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Orta şiddette bir sağanak da cümbüşe engel olamadı ve sevdiği müziği Manisalı gençlere seslendiren ünlü müzisyene hayranları da eşlik etti. AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ile birlikte sahne alan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, performanslarından dolayı Serdar Ortaç ve ekibine çiçek ve Mesir Macunu vererek teşekkür etti.

Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce gence hitaben Başkan Çelik, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramınız bir kez daha kutlu olsun. Gençlik Konserimize hoş geldiniz. Eline sağlık. Sevgili sanatçımız Serdar Ortaç’ı onurlandırdınız, emeğiniz için teşekkür ederiz. “Hepiniz çok güzelsiniz, iyi seyirler dilerim” dedi.Dans ve ışık gösterileriyle sahnesini zenginleştiren Serdar Ortaç, Manisa’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu