Haber

Mansur Yavaş: Bu Açlığa, Pahalılığa, Enflasyona Ve İşsizliğe Hep Birlikte Çare Bulacağız İnşallah

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Beypazarı’nda düzenlenen iftar programında; “Bu açlığa, yüksek maliyete, enflasyona, işsizliğe inşallah hep birlikte çözüm bulacağımızı düşünüyorum. Bunun için farklı görüşteki altı parti bir araya geldi. Zaman zaman ‘Bu bir dezavantaj değil mi? ‘ Bir kişinin en az altı kişinin önderlik ettiğini gördük. İstişare ve uzlaşma ile ülkemizi çok daha iyi yöneteceğine inanıyorum” dedi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte bugün DÜZGÜN Parti İlçe Başkanlığı tarafından Beypazarı’nda düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Yavaş, iftarın ardından şunları söyledi:

“HERKESİN HER ŞEY HAKKINDA FARKLI DÜŞÜNCELERİ OLABİLİR. BAŞKALARININ DÜŞÜNCELERİNE SAYGI DUYMAK ZORUNDADIRLAR”

“Uzun konuşmalara gerek yok, bugün burada olmamızın sebebi kesinlikle şudur. Açılışlarımızı yaptık, hem vatandaşımızı size emanet ettik. Bakın ben size bir şey söylüyorum, sonuçlara seçimden sonra bakarız.” Beypazarı halkının hemşehrilerine ne kadar düşkün olduğunu göreceğiz, göreceğiz.Bilginize.Birlik ve beraberliğimize vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. . Çünkü herkesin her bahiste farklı görüşleri olabilir. Oburun fikrine saygı duymak zorundadır. Maalesef bunların olmadığı bir günde yaşıyoruz, bir dönemdeyiz ve artık bunlardan bıktık.

“BU AÇLIĞA, PAHALILIĞA, ENFLASYONA VE İŞSİZLİĞE BİRLİKTE ÇÖZÜM BULACAĞIMIZI UMUT EDİYORUZ”

14 Mayıs’ta bu korku iklimini hep birlikte ortadan kaldırarak, Türkiye’de hukukun üstünlüğü yerleştiğinde Türkiye’de hukukun üstünlüğüne dayalı yatırımların gerçek demokrasi ile geleceğine yürekten inanıyorum. İşsizliğe bir çözüm bulacağımızı düşünüyorum. Bunun için farklı düşünen altı parti bir araya geldi. Zaman zaman ‘Bu bir dezavantaj değil mi?’ Bir kişinin liderlik ettiğini gördük, en az altı kişinin istişare ve uzlaşma ile ülkemizi çok daha keyifli yöneteceğine inanıyorum.”

Kaynak: ANKA / Güncel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu