Haber

Mardin’de AK Partili kadınlardan depremzedelere mutfak seti desteği

Mardin’de AK Partili hanımlar, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden etkilenenlere 110 adet mutfak seti bağışladı.

AK Parti Mardin Kadın Kolları Başkanlığı, “Sıcak Sofralar Mutfak Takımı Kursun Kampanyası”na AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı’ndan destek geldi.

AK Parti Mardin İl Başkanlığında kadınlar afet bölgelerine gönderilmek üzere 110 takım tencere, tava, çaydanlık, tabak, tas, bardak, çatal, kaşık, saklama kabı, ekmek bıçağı ve sofra örtüsü hazırladı.

İl Kadın Kolları Başkanı Esengül Aydın Sancar, gazetecilere yaptığı açıklamada, kadın ve çocuklar başta olmak üzere kadın kolları teşkilatlarının depremin ilk anından itibaren ihtiyaçlarını tespit etmek ve temin etmek için seferber olduğunu söyledi.

Saha çalışmalarında diğer ihtiyaçların yanı sıra mutfak eşyalarına da ihtiyaç olduğunun tespit edildiğini dile getiren Sancar, “Her bir arkadaşımız evinde ve çeyizinde hiç kullanmadığı mutfak malzemelerini getirdi. arkadaşlarımız duyarlı esnaflarımızdan set alarak bizlere destek oldular.Millet olarak bu yarayı hep birlikte saracağımıza inanıyorum.”

Sancar, kampanyanın devam ettiğini ve destek olmak isteyenlerin desteğini beklediklerini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu