Haber

Özge Ulusoy, Merhum Babasına Geride Kalanların Acı Anılarıyla Veda Ediyor

Özge Ulusoy’un babası emekli albay Haydar Ulusoy trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Ankara’da babasının vefatının ardından Ulusoy, kaza anında kırılan kol saatini paylaştı. Gönderinin altına yazdıkları bizi boğdu.

Özge Ulusoy’un babası Haydar Ulusoy, 4 Aralık’ta Ankara’da trafik kazasında hayatını kaybetti.

Çankaya ilçesi Turan Güneş Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada 73 yaşındaki Haydar Ulusoy, Elif N.’nin kullandığı 06 DV 2053 plakalı otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Araç sürücüsünün o gün hukuk bürosuna giderken karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı bildirildi.

Yaşam mücadelesi hastanede son buldu.

Kazada ağır yaralanan Ulusoy olay yerinden hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Haydar Ulusoy için dün Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi. Kızı Özge Ulusoy, törende “Bu kadar zor bir an hatırlamıyorum” diyebildi.

Babasının ardından yaptığı paylaşım Ulusoy’u duygulandırdı.

Sosyal medya hesabından babasına veda mesajı paylaşan Özge Ulusoy, babasının kazada kırılan saatini Ulusoy altın’a, ‘04.12.22! 14.05 Babam notunu düşürdü.

“Değerli bir oğul ve aile olduğumuzu anlamamı sağladın.”

Acı gününde yanında olan hayranlarına teşekkür eden Ulusoy, “Büyük bir gururla anladığım bu acılı günlerde bana gönderdiğiniz binlerce açıklama ile değerli bir evlat ve aile olduğumuzu anlamamı sağladınız. babam ne kadar sevilmiş… Adına sonsuz şükrediyorum Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu