Haber

Vedat Milor ve Emrah Gülsunar Twitter’da Sohbet Etti: ‘Kanenizdeki Serseri Yakışır’

Yemek eleştirmeni Vedat Milor ve akademisyen Emrah Gülsunar ile Twitter’da tartıştı. Milor, Gülsunar’ın pandemi döneminde Süleyman Soylu’yu övdüğü paylaşımından alıntı yapınca ortalık karıştı.

Ülkemizin en değerli yemek eleştirmenlerinden biri olan ve damak tadı kadar espri anlayışı da olan Vedat Milor, sosyal medya paylaşımlarıyla her zaman gündemde.

Seçim sürecinde sosyal medya hesabından siyasi paylaşımlar yaptığını da görüyoruz.

Şimdi Milor, akademisyen Emrah Gülsunar ile Twitter’da tartıştı. Milor, Gülsunar’ın yıllar önceki paylaşımından alıntı yaparak, “Lund Üniversitesi’nde büyüyenlerin cesaretine hayran kalmamak elde değil. Bir kere olsun pısırık değiller.” terimleri kullandı.

Bu paylaşımın ardından Gülsunar, “Cesaret nedir bilseydiniz, muhalefet camiasında söylemenin cesaret isteyen bir davranış olduğunu anlardınız. Herkes Muharrem İnce’yi linç ederken siz gidin kumda oynayın, kalabalığa yumruk sallayın. .” sözleriyle cevap verdi.

“Bir münazarayı kazanabilmek ve bir bakanın dünya görüşüne değil de teknik yeteneğine övgüde bulunmak, derinizdeki bir ahmağa yakışır.” cümlesini ekledi.

Bu cevapların ardından Vedat Milor, “Rekabet etmeyen bir insanı yenemezseniz” dedi.

Gülsunar, Milor’un birkaç gün önceki paylaşımını aktararak, “Bir de 4’üncü grup var: Yıllardır ülkede bunca şey olup biterken ne iktidara ne muhalefete tek kelime etmeyecek kadar ürkek ve korkak olanlar.” yazdı

haber-tutak.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu