Yaşam

Bu Güzellik Şaka mı? Bez Bebek Dizisinin Gamzesi Eda Yılmaz’ın Değişimi Görenleri Büyüledi

Türk televizyonunun en sevilen fantastik dizilerinden biri olan Bez Bebek hala en sevdiğim yapımlar arasında yer alıyor. Çocuk oyuncuların ön planda olduğu dizi her yaştan izleyici tarafından sevilirken, Emre’nin en yakın arkadaşı ve büyük aşkı Gamze’nin tatlılığını dün gibi hatırlıyoruz. Gamze karakterini canlandıran Eda Yılmaz’ı Bez Bebek dizisinden sonra hiçbir yerde göremezken sosyal medyada yıllar sonra keşfettik. İşte bez bebek Gamze’nin son hali…

Bir dönem FOX ekranlarında yayınlanan Bez Bebek dizisini mutlaka izlemişsinizdir.

Oyuncaklar Diyarı’nda yaşayan bez bebek Nana’nın 100. yaş gününde insan olmayı dilemesiyle başlayan dizi, Nana’nın dünya yolculuğunu ve insan olma deneyimini konu alıyordu.

Çocuk oyuncuların ön planda olduğu dizide Emre, Özge ve Yağmur gibi karakterler de unutulmamışken Emre’nin en yakın arkadaşı ve büyük aşkı Gamze de vardı.

Bez Bebek dizisinde Eda Yılmaz’ın canlandırdığı Gamze karakteri 71 bölüm yer alırken, sonrasında hiçbir dizi ya da film projesinde kendisini göremedik.

Özellikle Emre ile olan sahneleri ile hatırladığımız Eda Yılmaz o dönemlere ait tatlılığıyla gönlümüzü fethederken sosyal medyada da izlerine rastladık.

Şimdilerde bir genç kız olan Eda Yılmaz’ı görenler gözlerine inanamıyor.

İşte Bez Bebek serisinin gamzesi Eda Yılmaz’ın son hali:

?

?

?

?

?

?

Eda Yılmaz’ın değişimini nasıl buldunuz? Yorumlarda buluşalım…

sabanozuhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu