Teknoloji

Star Wars Jedi: Survivor Hızlı Seyahat Sistemine Sahip Olacak

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Respawn Entertainment tarafından oyuncuların beğenisine sunulacak olan Star Wars Jedi: Survivor, yayınlanmadan hemen önce yeni bilgilerle gelmeye devam ediyor. GamesRadar tarafından bildirildiği üzere, merakla beklenen devam oyununun arkasındaki geliştirme grubu Respawn Entertainment, geçtiğimiz günlerde Play Magazine ile yaptığı bir röportajda oyunun hızlı seyahat sistemine sahip olacağını duyurdu.
 
Respawn Entertainment, oyun hakkında çeşitli bilgiler verdi.
 
 
Geliştirici grup, oyunun hızlı yolculuk sistemini içereceğini belirtmesinin ardından yeni detaylar da verdi. Bu detayların başında ise “Hızlı seyahat sisteminin yanı sıra oyunda binilebilir yaratıklar da olacak. Bunlar sayesinde seyahat kadar hızlı olmasa da normalden daha hızlı ilerleyeceğiz.”
Oyun direktörü Stig Asmussen, yukarıda verilen detaylara ek olarak şunları ekledi: “Bir gezegende farklı noktalar arasında hızlı seyahat edebileceksiniz. Ancak bu sistem farklı gezegenler arasında olmayacak. Oyuncular A noktasından hızlı bir şekilde gidebilecekler. Bu sistem sayesinde B noktasına kadar.Ayrıca binilebilir yaratıklar da oyuncuların beğenisine sunulacak.
Star Wars Jedi: Fallen Order’ın devamı niteliğindeki Survivor, 28 Nisan 2023’te PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Steam üzerinden çıkacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu